×
صفحه نخستدرباره سایتشرایط استفادهحریم خصوصیتماس با ما
اصول اعتقاداتاخلاقیاتتاریخاجتماعیاحکامادیان دیگراقتصادبشاراتحقوق بشرسیاستپاسخ به اتهاماتشعر و ادبفهرست تمام مقالات
پیامهای مرکز جهانی بهائی اخبار جامعۀ بهائی گشت و گذار در اخبار بخش سردبیر

برای شروع یا قطع اشتراکتان در خبرنامه سایت، آدرس ایمیل خود را در ذیل وارد کنید.

ثبت نام
قطع اشتراک
twittertelegraminstagram
×
ببخشید کجا می‌توانم تمام پیامه ... بسیار پرمحتوی و پرمعنا بود یاد ... مهم نیست بهائیت دین است یا هرچ ... واقعا تاسف آوره.این اتفاق در ا ...
در پاسخ به فصلنامه مطالعات تاریخی شماره های 17 و 20 در پاسخ به ویژه نامه 29 ایّام جام جم ندای حق
یوزارسیف هم خاتم النبیّین بود!وقت آن است كه بدانيم دين بهايي چيستدرد دلی با خانم وزیر بهداشتآیا بهاییان در انتخابات شرکت می کنند؟تخریب گورستان‌ و عدم صدور جواز دفن بهاییان در شماری از شهرهای ایران
img

سایت نقطه نظر تلاشی برای رفع ابهامات و تعصبات عامه مردم راجع به دیانت بهائی است.

جامعه بین المللی بهائی به خیل افرادی که خواستار آزادی فوری نرگس محمدی هستند پیوست
1395/10/04

برگرفته از: //fa.iranpresswatch.org/?p=5578

ماخذ: www.bic.org
ترجمهٔ دیده بان مطبوعات ایران

ژنو — ۱۴ دسامبر ۲۰۱۶ — به مناسبت روز جهانی حقوق بشر، جامعه بین المللی بهائی به خیل افرادی که خواستار آزادی فوری نرگس محمدی، زندانی مدافع حقوق بشر در ایران، هستند پیوست.خانم علائی گفت: «در چنین روزی که به تجلیل حقوق بشر تخصیص داده شده است، ما به انبوه افراد و سازمانهایی می پیوندیم که از دولت ایران می خواهند به تعهدات بین المللی خود، و همچنین به قانون اساسی خود عمل کند و از این رو خانم محمدی را فوراً آزاد نماید. ما از دولت مصرانه می خواهیم که بجای فرستادن شهروندان به پشت میله های زندان، از کمک ها، مهارت ها، و استعدادهای آنها استفاده کند.»

خانم محمدی، که عمری به مبارزه برای حقوق بشر و برابری جنسیتی پرداخته، در حال حاضر مشغول گذراندن محکومیت ۱۶ ساله به اتهام جرائم مربوط به فعالیت های حقوق بشری است. او در حال حاضر از لحاظ سلامتی دچار مشکل است و نیاز به درمان دارد.

خانم محمدی ابتدا در سال ۲۰۰۹ به اتهام «تجمع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام» و «تاسیس یک گروه غیر قانونی» برای تلاش های خود برای پایان دادن به مجازات اعدام نوجوانان دستگیر شد.

او در آوریل سال ۲۰۱۲ زندانی شد اما سه ماه بعد برای درمان یک بیماری عصبی شدید آزاد شد. او در ماه مه سال ۲۰۱۵ دوباره دستگیر شد و دادگاه تجدیدنظر محکومیت او و مجازات سنگین ماه سپتامبر وی را تایید کرد.

وضعیت وی با محکومیت بین المللی روبرو شده است.

در ماه سپتامبر، فیلیپ لوتر، مدیر تحقیقات و دفاع سازمان عفو بین الملل۱، گفت: «نرگس محمدی مدافع برجسته حقوق بشر و یک زندانی وجدان است. او باید برای شجاعتش تمجید شود نه اینکه برای ۱۶ سال زندانی شود.»

سارا لی ویتسون از دیده بان حقوق بشر در ماه اکتبر گفت که «حکم ناعادلانه محمدی آخرین نمونه از احکام قوه قضائیه در مورد خرد کردن مخالفان است، افرادی که به سوء استفاده های حکومتی اعتراض می کنند به سالها زندان محکوم می شوند.»

دفتر سازمان ملل متحد کمیساریای عالی حقوق بشر در اوایل امسال گفت: «ما از صدور حکم ۱۶ سال زندان برای نرگس محمدی، فعال برجسته ایرانی کارزار مبارزه با حکم اعدام، وحشت زده ایم، حکمی که ناشی از اتهاماتی است که ریشه در فعالیتهای شجاعانه حقوق بشری وی دارد.»

و موسسه زنان نوبل۲ اعلام کرده است که «دستگیری دوباره و مجازات سنگین محمدی نشان از این دارد که ایران از سیستم عدالت کیفری خود به عنوان ابزار سرکوب استفاده میکند. فعالیت های مسالمت آمیز محمدی تحت صیانت قوانین بین المللی حقوق بشر و معاهداتی است که ایران یکی از امضاء کنندگان آن است. بازداشت او ناعادلانه و غیر قانونی است.»

_____

۱. Amnesty International’s Research and Advocacy

۲. Nobel Women’s Initiative

نظر خود را بنویسید