×
صفحه نخستدرباره سایتشرایط استفادهحریم خصوصیتماس با ما
اصول اعتقاداتاخلاقیاتتاریخاجتماعیاحکامادیان دیگراقتصادبشاراتحقوق بشرسیاستپاسخ به اتهاماتشعر و ادبفهرست تمام مقالات
پیامهای مرکز جهانی بهائی اخبار جامعۀ بهائی گشت و گذار در اخبار بخش سردبیر

برای شروع یا قطع اشتراکتان در خبرنامه سایت، آدرس ایمیل خود را در ذیل وارد کنید.

ثبت نام
قطع اشتراک
twittertelegraminstagram
×
ببخشید کجا می‌توانم تمام پیامه ... بسیار پرمحتوی و پرمعنا بود یاد ... مهم نیست بهائیت دین است یا هرچ ... واقعا تاسف آوره.این اتفاق در ا ...
در پاسخ به فصلنامه مطالعات تاریخی شماره های 17 و 20 در پاسخ به ویژه نامه 29 ایّام جام جم ندای حق
یوزارسیف هم خاتم النبیّین بود!وقت آن است كه بدانيم دين بهايي چيستدرد دلی با خانم وزیر بهداشتآیا بهاییان در انتخابات شرکت می کنند؟تخریب گورستان‌ و عدم صدور جواز دفن بهاییان در شماری از شهرهای ایران
img

سایت نقطه نظر تلاشی برای رفع ابهامات و تعصبات عامه مردم راجع به دیانت بهائی است.

تبعیض مذهبی آشکار در قانون مجازات ایران
1396/05/04

برگرفته از: //news.persian-bahai.org/1182

تبعیض مذهبی آشکار در قانون مجازات ایران

۰۳ مرداد ۱۳۹۶ (۲۵ ژوئیه ۲۰۱۷)

نیویورک، ۲۵ ژوئیه –یک دادگاه در شهر یزد اخیراً فردی را به جرم قتل عمد یک بهایی در ملأعام، فقط به ۱۱ سال زندان و دو سال تبعید محکوم کرده است. دادگاه در توجیه صدور این حکم می‌گوید که طبق قانون مجازات اسلامی و بر طبق حکم قصاص، متهم و قربانی از حق مساوی برخوردار نیستند. این حکم عجیب، صریحاً و عمداً غیرمسلمانان را از حق قانونی برای رسیدن به عدالت در مقایسه با اکثریت مسلمان کشور محروم می‌کند.

قتل آقای فرهنگ امیری، ۶۳ ساله، پدر چهار فرزند، در سپتامبر ۲۰۱۶ در یزد در خیابان و خارج از منزل وی رخ داد. وی توسط دو برادر که به اقرار صریح، انگیزۀ قتل را تنفر مذهبی بیان نمودند با ضربات بی‌رحمانه چاقو از پای درآمد.

مرد جوان‌تر به جرم معاونت در قتل عمد، به نیمی از حکم برادرش محکوم شد. این دو نفر به کشتن آقای فرهنگ امیری با ضربات چاقو اعتراف نمودند و صریحاً انگیزۀ خود را قتل یک نفر بهائی اعلان نمودند.

این‌ نوع مجازات برای قتل یک انسان بی‌گناه، به وضوح و روشنی نشان‌دهنده تبعیض و بی‌عدالتی نهفته در ماهیت قانون مجازات ایران است که با شهروندانش صرفاً به دلیل اعتقاد مذهبی‌شان در مقابل قانون به‌طور مساوی رفتار نمی‌کند.

خانم بانی دوگال نمایندۀ ارشد جامعۀ جهانی بهائی در سازمان ملل گفت: «چنین حکمی ماهیت ادعا‌های واهی مقامات ایران مبنی بر برابری همۀ شهروندان در مقابل قانون را برملا می‌سازد و آشکارا خشونت علیه بهائیان که بزرگ‌ترین اقلیت مذهبی ایران است را تشویق می‌نماید. ما از ایرانیان می‌خواهیم به این بیندیشند که چگونه ایران می‌تواند ترقّی و پیشرفت نماید در حالی‌که نظام حقوقی آن که باید مروج عدالت باشد، مجری چنین بی عدالتی‌های آشکاری است.»

نظر خود را بنویسید